Over Genoegzaam

Aangenaam kennis te maken! De naam is Genoegzaam, wat van alles betekent volgens het wereldwijde web. Voor mij staat het vooral voor een zoektocht naar een way of life waarin er genoeg is om onbezorgd te kunnen leven. Genoeg gezondheid, genoeg geld, genoeg ruimte, genoeg rust, genoeg... Wanneer spreek je van genoeg? Ik hoop het stapje voor stapje te ontdekken. 

Wie ik ben? Ik blog anoniem, en dat is bewust :). Een klein tipje van de sluier wil ik wel voor je oplichten: ik ben een vrouw, gelukkig getrouwd en moeder van vier kinderen. Misschien weet je nu niet alles van me, maar vast al wel genoeg om in ieder geval de helft van je connecties uit te schakelen! Tenzij je vrijwel alleen getrouwde vrouwen met vier kinderen kent. 

Omdat ik na jaren in dezelfde functie genoeg had van mijn parttime baan in loondienst, heb ik deze opgezegd. Spannend, want dat betekent heel wat euro's minder per maand. Gelukkig heb ik ook een baan als zzp'er. De bedoeling is om het inkomen daarvan -dat momenteel flink onder modaal ligt- lekker op te gaan schroeven. De droom is dit zelfs zover op te schroeven dat dit gaat leiden tot financiële onafhankelijkheid. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een inkomen van meer dan drie keer modaal

Een nieuwe werkplek

Voorraad op de plank: goedkoop of duurkoop?